ΧΩΡΟΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το «ΜHΑ» με έδρα τις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Μεσόγειος, έχει το προνόμιο να μπορεί να προσφέρει την επαγγελματική του εκπαίδευση και κατάρτιση σε ένα ευρύ φάσμα από επιλογές σε τάξεις, αμφιθέατρα και εργαστήρια.

Ο κάθε χώρος ξεχωριστά είναι πλήρως εξοπλισμένος με τεχνολογία, εκπαιδευτικά εργαλεία, εξοπλισμό, μηχανήματα και τα εργαστήρια προσομοίωσης τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να διασφαλιστεί ότι οι εκπαιδευόμενοι αποκτούν μια παγκόσμια και πλήρη γνώση μαζί με πρακτικές δεξιότητες.

Athens Amphitheatre

Η υπέροχη ατμόσφαιρα και η κορυφαία τεχνολογία ήχου και όρασης που προσφέρετε καθιστούν το Athens Amphitheatre μια αίθουσα διδασκαλίας μοναδική. Αυτός ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει έως 130 άτομα.

Rome-Marseille Amphitheatre

Μια άνετη και σύγχρονη αίθουσα διδασκαλίας, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 130 άτομα. Εξοπλισμένη με την κατάλληλη τεχνολογία ήχου και εικόνας, κάνει την εκπαίδευση και την κατάρτιση μια ευχάριστη εμπειρία.

Barcelona Computer Science Laboratory

Ένα εργαστήριο εξοπλισμένο με ηλεκτρονικούς υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο φιλοξενεί ένα ευρύ φάσμα αυτόνομων ή/και υποστηρικτικών μαθημάτων πληροφορικής. Αυτός ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 28 άτομα.

Tel Aviv Auditorium

Αυτή είναι η μικρότερη αίθουσα διδασκαλίας, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει έως και 25 άτομα. Πολύ άνετος χώρος όπου προσφέρεται εκπαίδευση και κατάρτιση σε διάφορες διατάξεις, όπως διδασκαλίας, αμφιθεάτρου, συνεδριάσεων, σχήμα Π, και άλλα.

Beirut Auditorium

Μια μεσαίου μεγέθους σύγχρονη αίθουσα διδασκαλίας, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει έως και 50 άτομα, σε διάφορες διατάξεις, όπως διδασκαλίας, αμφιθεάτρου, συνεδριάσεων, σχήμα Π, και άλλα.

Alexandria Auditorium

Μια μεσαίου μεγέθους σύγχρονη αίθουσα διδασκαλίας, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει έως και 50 άτομα, σε διάφορες διατάξεις, όπως διδασκαλίας, αμφιθεάτρου, συνεδριάσεων, σχήμα Π, και άλλα.

MHA Workshop

Ο χώρος κατάρτισης κατευθύνει τις σωστές φυσικές θεραπευτικές και εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας.

Clinical Practice Laboratory

Στο εργοστάσιο της ΜΗΑ οι σπουδαστές αναπτύσσουν και εφαρμόζουν τις δεξιότητες κλινικής άσκησης μέσω της διαχείρισης πελατών που αντιμετωπίζουν κοινά προβλήματα υγείας. Κατά την πρακτική οι σπουδαστές καλούνται να επιδείξουν ικανότητες σε όλες τις πτυχές της κλινικής πρακτικής συμπεριλαμβανομένης της λείψης ιστορικού υγείας και αποφάσεων, της εκτίμησης, της υγείας, της κατάλληλης επικοινωνίας, θεραπευτικών σχεδιασμού, και διαχείριση περιπτώσεων με ασφαλή χρήση τεχνικών αποκατάστασης και ορθομοριακών ουσιών.